Peotoidud  » Jõulud

Suus sulav õunakook

Keskmine hinne: 3.09 Allikas: erakogu Autor: Esta
mõnusalt mahlane ja õunane plaadikook.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
vahusta või ja suhkur. lisa ükshaaval ja pidevalt vahustades munad. Sega hulka omavahel segatud kartulijahu, jahu ja küpsetuspulber ning kalla taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Koori ja viiluta õunad ning laota taignale. Puista üle suhkru- kaneeliseguga. küpseta 200ºC ahjus 25 min.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
1tihane 27.nov 2015 15:14
24 cm vorm - 125 g võid 1,5 dl suhkrut 3 muna 1,25 dl maisijahu 0,75 dl jahu 1 tl küpsetuspulbrit Ka-
te: õunu 2-3, tükeldatud kaneeli 1 lusikas suhkrut 3 lusikat
küpsetaja 01.sept 2012 13:21
proovisin 15o g võist piisas ka, jahu panin sama palju kui kartulijahu, tulemus super, eriti hea on järgmisel päeval :)
M&L 24.juuni 2012 13:42
kas seda võib rabarberitega ka teha ?
MAHEDANE 23.okt 2011 15:07
NIIII MAGUS KOOK
Mati 20.okt 2011 15:24
400 gr võid annab 2924 kcal 250 gr suhkrut annab 1015 kcal :) www.ampser.ee
Kkk 06.sept 2009 19:18
Tegin ka. Väga mõnus kook on. Mahlane ja tõepoolest "suus sulav". Kõigile väga maitses. :Y
fortunefish 31.aug 2009 17:31
See on tõesti jube hea kook, vastab täiesti oma nimele
cacharel 31.aug 2009 15:46
väga hea, sellest saab minu lemmik õunakook... ise veic muutsin koguseid muidugist ;)
jups 30.aug 2009 14:31
hea kook
jups 30.aug 2009 14:29
:A:A:A:A:A:A:A:D:D:D-
:D!
nbhhjbhh 30.aug 2009 14:27
tegin väga hea mati maitse
nbhhjbhh 30.aug 2009 14:27
tegin väga hea mati maitse
Jupi 26.aug 2009 22:58
Kook ise väga hea :P aga õunu jäi küll kõvasti üle...:R
minajah 12.aug 2009 10:03
:D Ei tulnud. Väga maitsev tuli ;)
minajah 12.aug 2009 08:54
Kas kartulijahu liiga palju pole võrreldes jahu kogusega. Kas liiga kummine ei jää :R
Rossa 30.nov 2008 17:43
See on tõesti hea .........keele viis alla, sõnu rohkem ei jagu:P::P:P
Kangekaelne 08.nov 2008 19:44
Suurepärane kook! See õunte viilutamise ja taignale paigutamisele kulunud aeg tasub ennast igal juhul ära! Ka mina lisasin jahu rohkem kui retseptis. Kaob jahtudes pannilt kibekiirelt.
memmeke 28.aug 2008 17:56
Panin natuke rohkem tavalist jahu juurde ja kook tuli väga maitsev.
maarja84 19.sept 2006 21:35
mahlane tuli see kook tõesti. alguses tundus kuidagi liiga nagu vedel, aga jahtudes muutudes nagu natuke vormikamaks. aga selle eest oli väga hea maitsega ja suus sulav tõesti. :)
1