Peotoidud  » Jõulud

Viki šokolaadi-kakaokook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: djkessu
Lihtne ja maitsev küpsetis
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
2 muna
1 dl suhkrut
100 g sulatatud võid
soola
1 tl vanillsuhkrut
üle poole klaasi nisujahu
3 sl kakaod
šokolaadi
Valmistusõpetus:
1. Sega munad, suhkur
2. Lisa jahtunud sulavõi, sool, vanillsuhkur, jahu, kakao.
3. Vala segu võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud väikesesse vormi.
4. Küpsetada u 175°C juures, seest jäta natuke tainaseks.
5. Soojale koogile riivi peale šokolaadi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 12.juuli 2009 19:40
sannu - KL või ka kl on klaas. Erinevates retseptides on see 200-250 milliliitrit (ml) ehk siis 2-2,5 detsiliitrit (dl). Eks siis pane oma maitse järgi, kui magusat soovid :)
kay20 28.jaan 2005 23:40
väga hea kook,pere sõi ja kiitis.
1