Peotoidud  » Jõulud

Šveitsi juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Juustukook on pidupäeva küpsetis, see tehakse valmis aegsasti enne serveerimist, maitsestatakse hoolikalt ja pannakse jahedasse seisma. Juurde valmistatakse marja- või puuviljakaste. Hästi maitseb juustukoogi kõrvale ka vahukoor.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Purusta küpsised kilekotis. Sega küpsisepuru sulavõi ja suhkruga. Suru purutaigen koogivormi põhjale ja külgedele ning pane vorm 10 minutiks 175°C kuumusesse ahju. Võta välja ja lase koogipõhi enne täidise lisamist jahtuda. Sega juust mikseriga pehmeks ning sega jogurti, munade, mee ja mandliõliga. Kalla täidis vormi pirukapõhjale ning küpseta 40-50 minutit. Täidis muutub tahkeks alles jahtudes. Lase koogil vormis jahtuda ja pane see siis vähemalt 4-5 tunniks külmkappi. Vahetult enne serveerimist kaunista kook puuviljalõikude ja tuhksuhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa