Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadi-puuviljakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja aed.
Gluteenivaba kihiline šokolaadikook virsikute ja kirssidega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Löö munad lahti, munavalged ja rebud eraldi. Jälgi, et valge hulka ei satuks kollast. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Vahusta rebud suhkruga, nii et saad paksu vahuse segu. Ettevaatlikult segades lisa sinna läbi sõela kakaopulber. Sega ka munavalgevaht rebu-kakaovahu hulka. Laota taigen õhukese kihina kahele ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Küpseta koogiplaate ringõhuahjus 200°C juures 20 minutit. Lase ahjust võetud koogiplaadid jahtuda ja lõika pooleks. Valmista täidis: tükelda kirsid ja aprikoosid, vahusta koor suhkruga, riivi šokolaad peeneks. Pane kook serveerimisvaagnal kokku. Määri alumisele koogikihile vahukoort ning pane peale tükeldatud aprikoose ja kirsse. Aseta järgmine plaat peale ja korda sama. Koogi pinnale määri vahukoort ning kaunista šokolaadilaastude ja konservpuuviljaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tatjana 12.dets 2004 22:49
v'ga tore retsept. Homme proovin k[psetada.
hobune 09.dets 2004 18:48
väga,maitsev.
1