Peotoidud  » Jõulud

Porgandi-juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Porgandi-juustukook.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Katte valmistamiseks või sulatada ja jahutada. Lisada tuhksuhkur, vanillsuhkur ja toorjuust. Segu panna külmikusse. Porgandid koorida ja riivida peenel riivil. Taina valmistamiseks või vahustada koos suhkruga. Lisada ükshaaval munad, segada ühtlaseks ning lisada riivitud porgandid. Segada jahu, küpsetuspulber ja kaneel. Kuivainete segu lisada tainale ja segada jälle ühtlaseks. Tainas panna umbes 24 cm läbimõõduga koogivormi ning küpsetada 175°C juures ahju alaosas 40 minutit. Veidi jahtunud kook kummutada vormist välja ja lasta jahtuda. Jahtunud koogile määrida toorjuustukreem. Enne serveerimist hoida jahedas, et maitsed ühtlustuksid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anodynes 22.jaan 2012 10:29
Hea ja lihtne kook. Soovitan!
pizike 28.sept 2010 13:18
täitsa maitsev ja omapärane kook...polegi enne selle sarnast proovinud. üsna rammus aga hommikuse kohvi kõrvale üks tükk seda kooki külmikust võtta on ikka super hea:)
Sirtsu 16.aug 2009 15:00
Eile proovisin ära... ja täna teen topeltkoguse. Just see, mida hing kohvi kõrvale ihaldab. Minu arvates on üsna selge, kus mingit kogust võid/margariini kasutada! :)
Kh 29.nov 2008 21:07
Siin peaks teksti sees ka olema või juures tärn et aru saada millist võikogust kus kasutada aitäh. Mina lähen nüüd paksuks ja söön üli rasvast kooki.
1