Peotoidud  » Jõulud

Jõhvikad suhkrus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Tuhksuhruga kaetud jõhvikad.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Klopi munavalge kausis lahti. Kasta kuivad jõhvikad munavalgesse ja veereta siis taldrikul tuhksuhkrus. Pane jõhvikad küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase toatemperatuuril kuivada. Hoia jõhvikaid kuivas õhurikkas kohas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aili 29.okt 2012 11:01
Retseptist puudub kartulijahu. Ilma selleta tõsist vaeva nähes saab marjadele vaid õhukese suhkrukihi. Paberi külge kinnitunud jõhvika külg saab õhk õrna suhkrukile ja ongi kõik. Selle täiendava nipi sain kaupluses müüdavast jõhvikad suhkrus,karbike-
selt..
kakuke 25.okt 2012 12:45
söö nii palju kui jõuad..
loola 02.okt 2012 13:15
mitmele see retsept on?
loola 02.okt 2012 13:14
mitmele see retsept on??????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
????????????????????-
???????????????
killu 02.okt 2012 13:12
kaua nad umbes säilivad ??????????????????:A
yonka 20.dets 2004 20:43
Olen seda meiust isegi valmistanud. Lihtne ja kiire. Efektne mõnede magustoitude kaunistamiseks. Samas ka heaks ajaviiteks kui telerist tuleb hea film ja midahi mõnusat tahaks põske pista.
140682 25.nov 2004 12:17
Super head!
1