Peotoidud  » Jõulud

Koorekaramellid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Koorekaramellid.
Kogus: 1 portsjon
Mõõda ained potti ja kuumuta puukahvliga segades keema. Keeda aeg-ajalt segades, kuni segu pakseneb ja muutub kergelt kuldkollaseks. Jätka keetmist niikaua, kuni tilk segu külmas vees kõvaks tõmbub. Keeta tuleb umbes 20 minutit. Vala segu määritud taldrikule või vormi ja lase jahtuda. Lõika kommiplaat tükkideks ning keera tükid paberisse.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Escala 14.dets 2010 21:45
Kohvikoorest tehtud koorekaramell on tegelikult veelgi parema maitsega, aga keetma peab kauem. JA üldsegi maitseb see asi kõige paremini taldrikult lusikaga süües ja siis ei pea seda ka nii kõvaks keetma
koorekaramell 24.okt 2010 15:32
Millega seda vormi oleks kõige parem määrida ?
lol 29.juuni 2010 16:43
kas vahukoort peab vahustama ka?
xd 22.märts 2010 15:32
Proovin ka teha , loodan , et tulevad head :D Aga kas keegi saaks öelda palju neid seal umbes tuleb ? :)
Titsuke 21.dets 2009 20:52
Kuidas neid lõigata? Mul murenes ära.:( ja väga raske oli nuga vahele ka saada.
marit 29.juuni 2009 13:03
võibolla teeme. kas keegi teab mis on karamellõun:):)
NurrMarta 06.märts 2009 18:35
kohvikoor ei lähe vist keetes nii paksuks.
väike kokkaja 06.märts 2009 17:24
aga kas neid kohvikoorega ei saa teha?
KokaKadi 22.veeb 2009 11:33
Keetke niikaua , kui see tahkeks läheb, sellega võib mingi 45 minutit minna ja koguaeg peab segama
Brenda12 30.märts 2008 16:21
Jubedad, minul läks igastahes süda väga pahaks, kui need külmikus jahtusid;S, Aga nohh, maitsed on erinevad.
Evelin 26.veeb 2006 09:15
Need on fantastiliselt head :)
naxm 17.jaan 2006 21:03
ema kunagi sõjaajal tegi.oli väga hea. soovitan ja tänu retsepti autorile
annikake 20.dets 2004 00:23
ei läinud nagu tahedaks. ega keegi oska õelda, mis ma võisin valesti teha??????
juulike 14.dets 2004 22:11
proovin,eks näeb mis välja tuleb,annan teada
hermesetas 30.nov 2004 23:56
Midagi magusat ka lastele valmistamiseks.Ei kujuta küll eriti ette, mis välja tuleb.
1