Peotoidud  » Jõulud

Suitsuseakoot hapukapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti köök.
Suitsuseakoot hautatud hapukapsaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Aja vesi potis keema, pane koot sisse ja lase madalal kuumusel pehmeks haududa. Pane teise paksupõhjalisse keedunõusse koos vee ja õliga hauduma ka hapukapsas. Jälgi, et hautamise ajal oleks anuma põhjas pidevalt vett. Kui kapsas on poolpehme, maitsesta seda 1-2 tl soolaga. Väga hapule kapsale lisa maitse pehmendamiseks suhkrut. Tõsta keenud koot väiksele ahjupannile, kalla vormi veidi keeva vett ning lase 200°C juures tund aega pruunistuda. Serveeri koos hapukapsa ja keedetud kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa