Peotoidud  » Jõulud

Täidetud seapraad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev seapraad ananassikastmega
Kogus: 1 portsjon
Lõika fileesse suure terava noaga sügav tasku ning hõõru liha soola ja pipraga sisse. Pudenda fetaki ja sega maitseainete, koore ja peenestatud petersellilehtedega ühtlaseks massiks. Täida tasku seguga ja kinnita ühenduskoht tihedalt puust hambaorkidega. Prae õlis ümberringi pruuniks, pane küpsetuskotti ja küpseta 200° juures umbes 1,5 tundi, 150° juures kulub läbiküpsemiseks 2 tundi. Võta praad kotist (hoia praeleem alles!), lase 10 minutit fooliumisse mähitult seista. Kastmeks kuumuta peenestatud sibul õlis läbipaistvaks, lisa karri ja kuumuta veel üks minut. Lisa segades jahu, seejärel mahl ja praeleem. Maitsesta leemekuubiku ja sojakastmega, lisa koor ja lase veel mõni minut keeda. Eemalda prae küljest tikud ja lõika liha viiludeks. Paku juurde keedetud või praega üheaegselt, kuid teises kotis küpsenud ahjukartuleid.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa