Peotoidud  » Jõulud

Pähkli-šokolaadimuffinid

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Vahukoorega kaunistatud ja šokolaadiga ülepuistatud pähklimuffinid sobivad igale peolauale.
Valmistusaeg: 40-60 min
2,5 dl jahu
70 g purustatud röstitud sarapuupähkleid
3 sl kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillsuhkrut
100 g margariini
1,5 dl suhkrut
2 muna
150 g 25% hapukoort
Pinnale:
1 dl 35% rõõska koort
50 g šokolaadi Bitter

Vahusta pehme margariin suhkruga kohevaks, lisa edasi mikserdades ühekaupa toasoojad munad, seejärel kokkusegatud kuivad ained ja lõpuks ka toasoe hapukoor. Jaga tainas 12 avaga muffinipanni pabervormikestega vooderdatud õõnsustesse; vormi puudumisel kasuta kahekordselt võetud pabervormikesi, mida kulub 2 x 20 tk. Küpseta pannimuffineid 200-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit. Lase jahtuda ja tõsta siis igale koogile vahustatud koort ja puista peale šokolaadilaaste.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sirli 29.juuli 2010 19:13
Superhead! Õhulised ja maitsvad :Y
Malle 06.märts 2010 10:23
Tegin, päris head on.
1