Peotoidud  » Jõulud

Ananassi-riisikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Mandlilaastudega ülepuistatud pidulik riisikook.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Taigen:
150 g margariini
1 dl suhkrut
1 munarebu
1 dl keedetud pudruriisi
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
1 purk purustatud ananassi
2 dl keedetud pudruriisi
2 sl sidrunimahla
3 sl kohvikoort
5 sl suhkrut
2 sl jahu
1 munarebu
3 tl vanillsuhkrut
2 munavalget
Pinnale:
mandlilaaste
Võta 1 dl pudruriisi ja keeda see 4 sl vees pehmeks. Mikserda pehme margariin suhkruga kohevaks ja lisa edasi vahustades munarebu. Lisa 1 dl keedetud riisi ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Vajuta taigen jahuste kätega madala pirukavormi põhjale ja seintele. Täidiseks sega kokku kõik ained peale munavalgete, mis lisa valmis segule vahustatult ja ettevaatlikult alt ülespoole tõstes. Kalla täidis taignapõhjale ja riputa üle mandiliaastudega. Küpseta 200° juures umbes 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa