Peotoidud  » Jõulud

Pehme piparkoogitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Maitsev pehme piparkook, mis on täidetud mahedamaitselise valgehallitusjuustu, vaarikate, puuviljade ja rummikreemiga, sobib imehästi jõululauale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Piparkoogipõhja valmistamiseks segada kokku suhkur, siirup ja sulavõi, lisada sõelutud jahu. Segada kõik ained omavahel hästi läbi, nii et moodustub ühtlane tainas. Lisada tainasse küpsetuspulber, ingver ja kuum vesi, segada ühtlaseks. Valada tainas küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ja küpsetada 180°C juures ahjus 30 minutit. Rummikreemi valmistamiseks segada vahukoore huklka maitseained ja rumm. Brie juust ja pirnid lõigata kuubikuteks, viinamarjad puhastada, seemned eemaldada. Suured viinamarjad võib lõigata pikuti pooleks. Vaarikad võtta veidi enne kasutamist sügavkülmikust välja. Piparkoogipõhi jahutada ja lõigata kaheks kihiks. Määrida pool rummikreemist ühele piparkoogipõhjale ning selle peale asetada juustu- ja pirnikuubikud. Selle peale tõsta teine piparkoogipõhi, määrida peale ülejäänud kreem ning kaunistada viinamarjade ja vaarikatega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa