Peotoidud  » Jõulud

Kohupiimapirukas II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Krõbeda põhjaga kohupiimapirukas maitseb hästi jahtunult. Soovi korral võid juurde pakkuda marjakastet.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Sega jahu ja küpsetuspulber, lisa sulatatud või, munakollased ja sidrunimahla-vee segu. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ning äärtele. Sega kohupiim, vanillsuhkur, jahu ja kohvikoor. Vahusta munakollased suhkruga, lisa sulavõi ja sega kohupiima hulka. Sega juurde hapukoor ning kalla segu tainale. Küpseta pirukat 175°C juures ahjus 45 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kiki 19.veeb 2014 09:40
Minul see pirukas küll välja ei tulnud...põhi on täiesti jahune ja mõne aja pärast ahjust välja võttes vajus kook täiesti ära. Taigna (põhja) retseptis peab küll midagi valesti olema.
1