Peotoidud  » Jõulud

Vanaema rabarberipirukas

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev pirukas valmib kiirelt ja vähese vaevaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Taina valmistamiseks vahusta toasoe või suhkruga heledaks kreemiks. Lisa muna ja vahusta veel. Lisa nüüd jahuga segatud küpsetuspulber ja sega tainas hästi läbi. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 28-cm läbimõõduga koogivormi.
Tükelda rabarberid, sega need suhkru ja kaneeliga ja kata tainas rabarberiseguga.
Katte valmistamiseks sega toiduianed omavahel ning vala koogile. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit. Kontrolli selle küpsust puutiku abil. Lase jahtuda ja lõika kook lahti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Murjaa 15.juuni 2011 16:06
Maitsev, mahlane!
1