Peotoidud  » Jõulud

Veiseliha-carpaccio brändiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Eelroog külmutatud veiselihast.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta sisefilee üleliigsetest kelmetest. Sega maitseained uhmris ja lisa brändi, pintselda liha saadud seguga. Keera tihedalt toidukilesse ning aseta üheks ööpäevaks sügavkülma. Enne serveerimist võta liha veerand tunniks sulama. Lõika noaga õhukesed viilud, paku koos marineeritud seentega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mait 24.veeb 2011 13:36
Jah, seda süüaksegi nö toorelt. Ja on väga hea. :) Ise olen marinaadile lisanud vahel lusikatäie sinepit.
metsaline 23.veeb 2011 14:04
kas seda süüaksegi toorelt.ainult marineeritult,või olen valesti aru saanud.
1