Peotoidud  » Jõulud

Purukattega pohlapirukas

Keskmine hinne: 3.4 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja mahlane pohlapirukas valmib imekiirelt.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või, suhkur, sool ja vanillsuhkur. Lisa pievalt vahustades muna. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Lisa võivahule vaheldumisi piimaga. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Kata pohladega. Puru jaoks sega suhkur, jahu ja riivitud sidrunikoor. Lisa tükeldatud või ja sega ühtlaseks puruks. Puista puru pohladele. Küpseta 175°C juures ahjus 45 minutit. Jahuta ja lõika ruutudeks. Kook on mõeldud kaheteistkümnele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokkgerda 31.märts 2012 14:27
minu lemmik!
Getux 21.apr 2010 21:04
Väga hea kook tõesti! Teen kindlasti varsti veel...
Pärnas 18.jaan 2010 20:42
Tavaliselt mulle pohlad ei maitse aga suve lõpus toodi mulle terve Kopsiku täis ja nyyd mõtlesin ,et peaks kuidagi need ära tegema .. et kui mulle ei maitse siis perele kindlasti! Herk tagasi tegin siis selle retsepti järgi ... ja lõpp tulemus on üli hea ! Isegi Mina sõin ! Äitäh retsepti eest!
Rebecca 02.okt 2009 09:57
Tegin seda kooki jõhvikate ja pohla toormoosiga, puru näppisin Juubeli tordipulbrist ja võist. Super hea tuli.
neiu383 17.sept 2009 12:41
see on tõesti ülihea kook, mõnusalt hapukas ja suussulav:Pläheb kindlasti lemmikute sekka;) mul oli ainult ahjus tunduvalt kauem kui 45 minutit:)
minajah 28.aug 2009 12:13
Olen seda varem teinud ja on väga maitsev. Kõik kes söönd, on kiitnud:)
1