Peotoidud  » Jõulud

Aprikoosi-kohupiimapirukas

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: 100 rooga
Kevadiselt rõõmus kohupiimapirukas rõõmustab nii silma kui ka kõhtu.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna ja jahu-küpsetuspulbri-soola segu. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Pane korraks külma. Sega kohupiim ja hapukoor. Lisa munad, suhkur, vanillsuhkur ja kompotivedelik. Vala segu tainale. Nõruta aprikoosid ja tõsta kohupiimasegule, kumer pool üleval. Küpseta 175°C juures ahjus 35 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Oliiv 24.aug 2012 09:30
väga mõnus!
matsuleena 19.okt 2010 21:08
ülihea ja pikaaegne lemmik, ainult et ise teen aprikooside asemel konservkirsside ja mandlilaastudega.
trutsu 22.märts 2009 15:38
Väga maitsev ja lihtne teha:)
Krissukas88 01.veeb 2009 10:34
Tõesti on nämma, aga mul küpses küll kauem kui 30 minutit.
cany 23.dets 2008 16:51
väga hea kook. soovitan soojalt
Didi 19.aug 2007 12:44
Oi jaa, väga maitsev. Lemmikretsept ;) Kindlad 5 kahvlit.
Väike Kiisu 19.apr 2007 10:35
väga hea kook ja lihtne valmistada
-Helin- 02.sept 2005 16:29
see on tõesti kõige parem kypsetis mida olen üle pika aja proovinud :)
annette 05 16.juuli 2005 19:14
See on väga maitsev pirukas ja ilma igasuguse vaevata saab selle ruttu valmis
1