Peotoidud  » Jõulud

Toscakattega puuviljapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Plaaditäiest mahlasest puuviljapirukast saab söönuks suur seltskond. Serveeri pirukat jahtunult.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Tõsta tainas ahjuplaadile (vajadusel rulli). Küpseta ahjus 200°C juures 10 minutit. Nõruta puuviljad korralikult ja lõika väikesteks tükkideks. Lao eelküpsenud pirukapõhjale. Sulata või kastrulis. Sega juurde suhkur, jahu ja mandlilaastud. Mõõda hulka siirup ja piim ning kuumuta tasasel tulel pidevalt segades keemiseni. Võta pliidilt ja tõsta lusikaga puuviljadele. Küpseta veel 10 minutit. Lase jahtuda, siis on pirukat kergem lõigata. Retsept on mõeldud kümnele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Terje 22.okt 2010 11:31
väga hea kook!
1