Peotoidud  » Jõulud

Brownies mandlilaastudega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suupisteraamat.
Ameerikast pärit kuulsas šokolaadikoogis on ohtralt mandlilaaste, mis muudavad koogi hästi lõigatavaks. Õhukindlalt suletud karbis säilivad koogid mitu päeva.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 170°C-ni. Vooderda kandilise 24 cm läbimõõduga koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja võita servad. Sulata kastrulis või ja šokolaad. Vahusta munad heledaks vahuks, lisa fariinsuhkur ja sega jahtunud šokolaadisegusse. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool ning sõelu ülejäänud massi hulka. Lõpuks sega õrnalt juurde mandlilaastud. Vala segu vormi ja küpseta 40 minutit. Jahuta vormis täielikult ning kummuta lauale. Lõika kook esmalt neljaks ruudukujuliseks tükiks ja seejärel veel kord neljaks ruudukujuliseks tükiks. Lõpuks lõika tükid diagonaalselt pooleks. Antud kogustest saab 32 tk.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Regin 11.mai 2009 23:35
Phoenix 31.juuli 2008 14:51
Brownies-i tehakse tegelikult kreeka pähklitega, mitte mandlilaastudega ning seda lõigatakse kohe pärast ahjust välja võtmist, mitte jahtunult.
Face 08.jaan 2006 01:31
Ta ei ole soojalt palju parem:S
DiaNaiD 28.nov 2005 15:36
tahaks teada kuidas saad seda kooki nii teha et ta lõigares ära ei laguneks? kas siis kui kook on TÄIESTI jahtunud? aga soojalt on ju palju parem :S
1