Peotoidud  » Jõulud

Halvaa-rabarberipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Halvaa-rabarberipirukas on kui maiasmoka unistus.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa muna, vanillsuhkur, jahu ja vesi. Suru tainas 26 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ja äärtesse. Küpseta ahjus 175°C juures 15 minutit. Pudista halvaa eelküpsetatud põhjale. Lao peale tükeldatud rabarber. Sulata või ja nirista koogile. Puista üle kaneeli-suhkru seguga. Küpseta veel 30 minutit. Serveeri vanillikastme või -jäätisega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari87 09.juuni 2011 18:10
Tegime õega seda kooki. Võid ei niristanud, sest põhi ja halvaa ise on ka juba piisavalt rasvased. Peale tegime veel hapukoore-
vanillisegu, muidu tundus kook selline kuiv jäävat. Aga kook ise on muidu hea. :P
aix 09.veeb 2011 15:29
mulle ja sõbrannadele ka väga meeldis,soojalt ja vaniljejäätisega super kook
naaz 12.juuni 2010 21:46
Minusugusele magusasõbrale super mõnus amps:) Ei lisanud vett. Väääga häää tuli!
isabella 12.mai 2008 21:47
väga mõnus kook. kaloripomm, aga aeg-ajalt võib ju end hea ja paremaga premeerida
suslikas 25.juuni 2006 21:00
vaatame mis välja tuleb:)
1