Peotoidud  » Jõulud

Punasesõstrakook II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Purukattega punasesõstrakook.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Sulavõi, suhkur ja jahu segada omavahel hästi läbi, saab teralise taina. 1 dl tainast panna kõrvale puistesegu valmistamiseks. Ülejäänud tainale lisada söögisooda, hapupiim ja muna ning segada ühtlaseks. Seejärel panna tainas võitatud koogivormi (läbimõõt umbes 27 cm). Peale asetada marjad ning nendele riputada puistesegu. Küpsetada ahjus 225°C juures umbes 20 minutit. Kui kooki teha plaadikoogina, tuleb kogused suurendada kahekordseks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maiemar 05.aug 2011 11:31
Väga hea kook, mitu korda teinud. Söövad ka need, kes muidu kooki eriti ei armasta.:A
1