Peotoidud  » Jõulud

Ploomi-mandlipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Llihtsalt valmistatav ploomipirukas on iga maiasmoka unelm.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Sega või, suhkur ja jahu. Rulli tainas ümmarguseks ning tõsta võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Sega hapukoor, muna, suhkur ja vanillsuhkur ning kalla segu põhjale. Poolita ploomid ja eemalda kivid. Lao ploomid täidisele, kumer pool ülalpool. Puista pirukas üle mandlilaastudega ja küpseta praeahjus 200°C juures 30 minutit.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lemonella 12.sept 2008 23:39
Väga hea! Aga mina ei viitsinud tainast ümmarguseks rullima hakata, surusin niisama vormi põhja ja äärtele. Kui mõni teadjam selgitab miks see rullimine ilmtingimata vajalik on, siis järgmine kord ehk pole enam nii laisk :)
Heleri19 12.sept 2008 22:41
soovitan kõigil proovida...väga hea on!
klaas 13.sept 2007 18:46
Väga maitsev pirukas on!
1