Peotoidud  » Jõulud

Õuna-pohlakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pähkline koogipõhi sobib hästi mahlase pohla-õunakattega. Serveeri vanillikastme või -jäätisega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kata 24 cm läbimõõduga vormi põhi küpsetuspaberiga. Katte jaoks sulata või ja sega fariinsuhkruga. Koori õunad, lõika viiludeks ja sega koos pohladega või-suhkru segusse. Vala vormi. Taina jaoks vahusta toasoe või suhkruga. Lisa ükshaaval munad. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja pähklid. Sega munavahu hulka. Vala õuntele-pohladele. Küpseta kooki ahjus 175°C juures 50 minutit. Lase 30 minutit jahtuda ja kummuta serveerimisalusele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
birx 11.jaan 2012 15:25
to edka: sest täna tegi kooki pohladega. homme proovib teha astelpajudega:)
edka 08.sept 2011 21:25
kuidas saab olla juba maitse teada(võrratult maitsev) kui alles homme tehakse :)
hiirepiiga 18.aug 2009 18:46
Võrratult maitsev :P Homme proovin, kuidas siis on kui pohlade asemel astelpajud panna ;)
hiirepiiga 18.aug 2009 15:29
Jaa lõppeb "...ja kummuta serveerimisalusele" ühesõnaga jäävad pohlad ja õunad siiski peale küpsetamist peale :P Kohe proovin ise ka teha :)
popkutt 13.aug 2009 23:59
Retsept algab lausega katte valmistamisest, mis valatakse vormi ja selle peale tainas. Et kate käib siis allapoole? Pildilt aga näeme, et õunad-pohlad on peal. Tegin ise retsepti järgi ja panin õunadf-pohlad allapoole, praegu alles küpseb ahjus, loodame, et see järjekord ei muuda maitset.
annuleenu 28.sept 2008 20:01
Selliste kogustega liialt magus, tõstsin õuna- ja pohla kogused kahekordseks, nii on see veidi hapukas kuid siiski magus. Annab palju juurde.
ejram 14.okt 2005 09:29
kintlasti maitsev
1