Peotoidud  » Jõulud

Mehhiko õunakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pigem magustoitu kui õunakooki meenutava maiuse teeb eriti hõrguks kohviliköör, mida leidub nii kreemis kui ka koogis endas.
Valmistusaeg: 20-40 min
Puhasta õunad seemnetest ja lõika sentimeetri paksusteks viiludeks. Lao õunaviilud võiga määritud ümmargusse ahjuvormi. Sulata või ning vala õuntele, raputa peale fariinsuhkur ja vala üle likööriga. Küpseta ahjus 175°C juures 25-30 minutit. Kreemi valmistamiseks vahusta koor. Sega hulka tuhksuhkur, liköör ja kaneel. Lase kreemil enne serveerimist tund aega külmkapis maitsestuda. Serveeri sooja või külma koogi kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa