Peotoidud  » Jõulud

Virsiku-punasesõstrakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Virsiku-punasesõstrakoogile annab hapukust punane sõstar ja mahedust hapukoorekreem.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa ükshaaval ja pidevalt segades munad. Sega omavahel kuivained ning lisa võivahule. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 10 minutit. Sega hapukoor, munad, suhkur ja vanillsuhkur ühtlaseks massiks. Vala segu tainale. Lao peale viilutatud virsikud ja külmutatud punased sõstrad. Küpseta kooki veel 20 minutit. Lõika jahtunult ruutudeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 07.dets 2011 08:42
mustikakook: Angeelika Kang kasutas plaati 40 x 50 cm.
mustikakook 06.dets 2011 14:48
Kui suurt ahjupanni on siin kasutatud ?
tammekad 04.veeb 2010 12:48
huvitav kooslus oli sõstar virsikuga.. Tegin aga seda kastet peale poolteist kogust ja valasin juurde ka natuke mahla.. Siis tuli piisav kogus ahjuplaadil mahlaka koogi tegemiseks..
Krissu345 18.aug 2009 20:06
Väga-väga hea mahe.
soorebane 28.jaan 2009 20:44
Ka üks minu lemmikutest! Mulle muidu punased sõstrad eriti ei meeldi, aga selle koogi sees on koos virsikutega päris hea kooslus. Tegin suvel värsketest sõstardest.
jannza 11.jaan 2009 17:32
Lisasin peale punaste sõstarde ka musti sõstraid, sobisid ka. Väga maitsev ja kiire kook. Ei midagi keerulist. Üks lemmikutest!
pääsusilmake 21.jaan 2008 11:07
Meie perele meeldis ja lihtne teha ka.
1