Peotoidud  » Jõulud

Pähklipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pähklisõprade lemmikpirukas, mis külma vaniljejäätisega serveeritult sobib hästi kohvi kõrvale.
Valmistusaeg: 40-60 min
Sega jahu, või ja sidrunimahla-veesegu. Kata 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ning ääred tainaga ja küpseta ahjus 225°C juures 15 minutit. Täidise jaoks vahusta munad. Lisa munavahule kõik täidise ained peale pähklite, need pane juurde kõige lõpuks. Küpseta kooki ahjus 30 minutit ja lase jahtuda. Kaunistamiseks sulata tume šokolaad ning nirista pirukale. Serveeri vanillijäätisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Indrek 20.aug 2014 22:11
Panin 2.5dl siirupit. Tuli jubedalt magus. Muidu tundub hea, aga esimene proovimine läheb küll prügikasti. Kui uuesti viitsin teha, siis ilma siirupita.
NurrMarta 18.sept 2009 15:23
Maris - ma kahtlustan, et siin mõeldakse tavalist heledat siirupit (st lihtsalt suhkrust ja veest keedetud), mitte marjasiirupit. Võid ise keeta või poest osta, peaks olema maitseainete, suhkru, mee ja muu sellise magusa kraami ligidal.
Maris 18.sept 2009 14:56
Keegi oskab öelda, mis siirupit nad kasutanud on?
1