Peotoidud  » Jõulud

Mandli-šokolaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 kooki.
Mõnus martsipanimaitseline kook, mille tegemine ei nõua kuigi palju vaeva.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Riivi martsinan ja sega munadega, lisa sulatatud või ja kakao. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiv vorm küpsetuspaberiga. Määri tainas selle põhja ja küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Sulata vesivannil või mikros šokolaad ning sega selle hulka või, vala koogile. Raputa üle mandlilaastudega. Serveerimisel puista peale kakaod.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MMonika 11.nov 2005 19:12
Ma olen suur mandli ja šokolaadi fänn ja proovin kindlasti järele . . .
1