Peotoidud  » Jõulud

Pardirind pohla-punaveini kastmes

Keskmine hinne: 3.3 Allikas: 100 rooga
Tüümiani ja apteegitilliga maitsestatud pardirind maitseb hästi koos pohla-punaveinikastmega. Lisandiks võiks pakkuda vokitud köögivilju.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuivata liha köögipaberiga ja lõika pardi nahk pealt rombideks. Töötle hakitud tüümian, küüslauk, eelnevalt uhmris purustatud apteegitilli seemned ja oliivõli saumikseri abil ühtlaseks seguks. Määri see pardirinna tükkide nahata poolele, säti need vastakuti ning seo puuvillase nööriga kokku. Mõõda kastmeained potti ja keeda umbes 30 minutit. Vajadusel lisa veel maitseaineid. Pruunista liha pannil õlis mõlemalt poolt 4-5 minutit (nahk peab jääma kuldpruun). Pane liha kuumakindlale (klaas)alusele ja küpseta ahjus 180°C juures 15 minutit. Võta välja ning lase 5 minutit seista. Eemalda nöör ja lõika pardirind 1-1,5 cm paksusteks viiludeks. Vala taldrikutele kastet ning aseta sinna lihalõigud. Kaunista värske tüümianiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Atsinna 28.apr 2011 21:27
Ei pea ostma tervet parti, nägin näiteks Selveris pardirinda, seal külm-riiulis, kus broilerid, kanad jne. Hinda ära küsi, ma ei vaadanud.
eve 27.apr 2011 11:52
Kust saada pardirinda?Kas selleks peab terve pardi ostma?!
1