Peotoidud  » Jõulud

Ploomi-aprikoosi tagurpidikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Stiil.
Ploomi-aprikoosikooki serveeri vanillijäätisega.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg umbes 25 minutit. Küpsetamisaeg umbes 20-30 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Poolita ploomid ja aprikoosid ning viiluta. Võita neli väikest või üks suurem koogivorm 1 sl võiga. Puista üle 2 sl suhkruga. Lao ploomi- ja aprikoosiviilud vormi põhja. Vahusta toasoe või ning suhkur. Sega jahu, küpsetuspulber, kaneel, vanillsuhkur ja sool. Klopi segamini munad ning piim. Sega võivahu hulka kuivained ja muna-piimasegu. Sega kiirelt ühtlaseks, kuid väldi ülesegamist. Jaga tainas vormidesse ning küpseta 20 minutit. Ühe suurema koogi küpsetamiseks arvesta 30 minutit. Lase hetk jahtuda ja kummuta serveerimisalusele. Puista üle tuhksuhkruga. Serveeri vanillijäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tafitafi 27.sept 2006 19:59
peris ahvatlev
yllemi 10.sept 2006 18:32
tasub proovida
1