Peotoidud  » Jõulud

Mahlane hapupiimakook

Keskmine hinne: 3.18 Allikas: 100 rooga
Mahlane plaadikook sobib hästi argiõhtul tee või külma piima kõrvale. Maitseb eriti hästi soojalt, äsja ahjust tulnuna.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega omavahel jahu, suhkur, sooda ja rosinad. Lisa hapupiim ja siirup ning viimasena sulatatud või. Sega võimalikult vähe ja vala 24 x 32 cm ahjuplaadile või -vormi. Küpseta ahjus 180°C juures 40-45 minutit. Proovi küpsust tikuga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
EryanS 12.okt 2013 21:17
Päris hea tuli! Panin samuti siirupi asemel moosi - 2dl mustasõstramoosi, rosinate asemel mandleid ja sooda asemel küpsetuspulbrit. Või asemel pandud margariiniga läks kogemata paljuks, ent sellegi poolest tuli hea!
Merka 25.märts 2012 22:19
Väga-väga hea kook! :Y
mammuke 03.sept 2011 16:57
Väga hea ja maitsev pole midagi nii tavaline väga Super :D panin siirupi asemel mustika moosi mis on meie peres väga soositud ja tuli väga ilusat värvi. Aga tuleb arvestada kui paned koogi vormi et paisub ja võib tulla üsnagi paks.
1