Peotoidud  » Jõulud

Hapupiimakook kõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Hapupiimakook kõrvitsa ja rosinatega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Munad segada suhkruga lahti, lisada hapupiim ja nisutangud. Kõrvits või tsukiini riivida jämedal riivil ning lisada tainale. Panna juurde rosinad, nisukliid  ja lõpuks küpsetuspulbriga segatud nisujahu. Tainas valada rasvainega määritud ja riivsaiaga ülepuistatud äärega küpsetusplaadile ning küpsetada ahjus 175°C juures umbes tund aega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Miki 25.okt 2011 20:10
Raiskasin selle "suurepärase" koogi tegemise peale 3 tundi. Sellist käkki pole mul varem õnnestunud süüa - täielik pettumus! Klassikalise ning lihtsa ja hea hapupiima koogiga ei anna võrrelda.
1