Peotoidud  » Jõulud

Mesine lõhefilee

Keskmine hinne: 3.75 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Pidulik mee- ja sinepimaitseline kalaroog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Näpi fileest välja luud.
Sega sulatatud või, riivitud sidrunikoor, mesi, sool, sinep ja pipar ühtlaseks massiks. Määri saadud maitsesegu kalafileele.
Küpseta kala ahjus 200°C juures 15-20 minutit.
Serveeri värske salati, kartulipüree või riisiga.
Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 12.märts 2009 19:11
sinep pange viimasena. see on parim viist maitse reguleerimiseks
Hindaja 12.märts 2009 12:16
jah tegin sinepipulbriga ja tulemus hää
zerblat 24.okt 2008 12:16
Olen teinud varem ka meega lõhefileed, kuid pean tunnistama, et seekord ebaõnnestusin - ma EI saa aru, kuhu panna SELLINE kogus maitsesegu - filee oli kilone, vähendasin kõiki koguseid 4X, hoolimata sellest jäi kalale paks kiht maitsesegu, mis muutis tulemuse üsna vängeks ja magusaks. Palun jagage kogemust, mis läks valesti? Parimat,
memm pemm 21.dets 2007 14:44
arvan et suurepärane kindlasti proovin ka ise valmistada sest tean mesi on suurepäranemaitse-
aine.
kulbi 21.dets 2007 09:36
Lihtne valmistada,maitsev!
1