Peotoidud  » Jõulud

Lõhefilee tainas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Tainasse pakitud kala pakub üllatust ja seda on lihtne serveerida.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Eemalda kalafileelt nahk. Puhasta ja kuivata nahata filee, näpi pintsettidega luud. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Rulli lehttainas lahti ja paiguta filee tainaplaadi ühele poolele. Puista kalale hakitud tilli. Kata teise poole tainaga. Lõika üleliigne tainas ära ja pressi ääred kinni. Kaunista soovi korral tainaribadega. Pintselda lahtiklopitud munaga. Küpseta ahjus 225°C juures 30 minutit. Serveeri tervelt vaagnal koos tartarkastmega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa