Peotoidud  » Jõulud

Ahjukarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kondiga liha on maitsvam kui kondita liha - millegipärast väidavad seda kõik.
Kogus: 1 portsjon
Liha ettevalmistamisel puhasta soovi korral kondiotsad, eemalda kamar ja liigne rasv. Purusta uhmris maitseained ja ürdid. Pintselda maitsesegu lihale. Küpseta ahjus 140°C juures, vahetevahel rooga praeleemega kastes, kuni liha sisetemperatuur on 72°C. Retsept on mõeldud neljale kuni kuuele inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 24.dets 2010 00:03
Sest lihatükid on erinevad ning ahjudki pole identsed, sisetemperatuur on prae puhul kõige kindlam näitaja. Poes on ka odavamaid termomeetreid, ei pea mitusada krooni tingimata maksma.
jama 23.dets 2010 22:21
no krt küll 1 või kaks korda aasta tee liha ja siis osta selleks veel mitme sotine mingi termomeeter, kas poleks lihtsam öelda aeg ja temp? aru ma ei saa
Sigitis 09.dets 2008 18:30
Veini soovitus ka oskad anda?
piret 08.jaan 2007 15:51
Poes peaksid müügil olema spetsiaalsed küpsetustermomeet-
rid, mis torgatakse liha sisse kõige paksemasse osasse. Raamatus kahjuks küpsetusaegu pole antud :(
Annemarianne 03.jaan 2007 19:12
72°C ? Kuidas ma küll teada saan kui kuum vöi külm see liha seest on?
1