Peotoidud  » Jõulud

Seafilee apelsinimarinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Suurepärane delikatess neile, kes armastavad mahlast ja taist sealiha.
Kogus: 4 portsjonit
Sega peeneks hakitud sibul maitseainete, õli ja mahlaga. Puhasta seafilee üleliigsest kelmest ja rasvast. Pruunista filee kuumal pannil. Hõõru peale maitsesegu. Keera maitsestatud filee fooliumisse ja küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Lõika foolium lahti ja küpseta edasi, kuni liha pruunistub. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marseka 18.märts 2011 15:53
21234567890
muraste 24.dets 2009 18:06
Liha just ahjus , kui valmis annan teada kuidas maitseb.
Mattias 28.mai 2008 21:40
Väärt retsept! Sisefilee kogus on jäetud häguseks, kuid kogemuse järgi panin kahe pisema sea sisefileed kokku ehk u 690g, liialdasin pisut majoraaniga ja üritasin 2x liha "pruunistamisest" aru saada ning lükkasin pärast 20 min lahtist küpsetamist maitseaine pudru liha pealt ära. Tulemus oli pealt "tume pruunistunud" ja hõrgu maitsega. Soovitaksin panna sibula asemel "väikse sibula", kuna isegi majoraaniga liildamisega sibul domineeris.
1