Peotoidud  » Jõulud

Vürtsikas veiselihapraad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Ahjuroog veiselihast sobib neile, kes ei armasta sealiha selle rasvasuse pärast.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Hõõru liha soola ja pipraga. Pruunista pannil igast küljest. Puhasta ning tükelda köögiviljad. Pane liha ahjuvormi, lisa puljong ja köögiviljad - need annavad praeleemele vürtsika maitse. Küpseta rooga ahjus 179°C juures 1,5 tundi või prae sisetemperatuurini 60°C, liha pidevalt puljongiga kastes. Kurnatud praeleemele lisa hapukoor ja väheke jahu ning valmista hapukoorekaste. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kätu ^^ 26.veeb 2010 12:10
Iku lemmik
1