Peotoidud  » Jõulud

Klassikaline rostbiif

Keskmine hinne: 4.07 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Rostbiif on iga köögi uhkus - seda suursugust pidurooga sobib serveerida nii soojalt kui ka külmalt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Puhasta liha liigsest kelmest. Seo nööriga kokku, et lihale kuju anda. Pruunista lihatükk kuumal pannil igast küljest. Hõõru pruunistatud lihale pipart ja soola. Pane liha ahjupannile ning küpseta 200°C juures umbes 20 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 55°C. Veiseliha peab seest olema punane, siis on see kõige maitsvam. Valmis roal lase enne lõikamist "tõmmata". Retsept on mõeldud kuuele kuni kaheksale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa