Peotoidud  » Jõulud

Õuntega täidetud part

Keskmine hinne: 2.09 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Pardipraad on maiuspala linnuliha austajatele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Täida pardi kõhuõõs õuntega. Seo pardi kõht ja jalad kinni. Hõõru soola-pipraseguga ning pintselda sulavõiga. Keera part fooliumisse ja küpseta ahjus 200°C juures 2 kuni 2,5 tundi. Vahetult enne valmimist eemalda foolium ja pruunista part. Retsept on mõeldud kuni neljale inimesele.
NIPP: Madalamal kuumusel, 180-kraadi C juures küpsetades, võib aega kuluda ka 3 tundi, ent liha saab mahlasem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa