Peotoidud  » Jõulud

Kodujuustu- piparkoogikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Uskumatult lahja kook, milles on pärast jõule hea ära kasutada järelejäänud piparkoogid ja pohlamoos.
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 200°C-ni. Purusta piparkoogid ühtlaseks puruks ja sega kohupiimapastaga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtele. Küpseta põhja 5 minutit. Täidise tegemiseks klopi munad suhkruga lahti. Sega juurde pohlamoos, kodujuust ja hapukoor. Vala segu koogipõhjale ning küpseta veel 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
memmeke 30.dets 2009 15:33
Tegin täna seda kooki,maitse oli hea aga täidis jäi kuidagi vedelavõitu.Järgmine kord lisan kas jahu või kartulijahu natuke.
1