Peotoidud  » Jõulud

Kohupiima-õunataskud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Krõbedate lehttainast taskute sees on mahlane kohupiimatäidis ja hapukad kaneelimaitselised õunad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta ahi 200°C-ni. Rulli tainas lahti ja lõika kuueks ruuduks. Koori ja poolita õunad, eemalda südamikud. Täidise jaoks sega kohupiim, suhkur, muna, tärklis ja vanillsuhkur. Määri igale ruudule täidist ja pane sellele õunapoolik. Puista üle fariinsuhkru ja kaneeliga. Tõsta ruudu neli nurka üles kokku ja pigista otsad kinni. Määri munaga ja küpseta ahjus 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kata 10.okt 2013 14:37
Mitu tuli antud kogusest?
Mari 10.okt 2013 09:18
Tuleks vist kasuks kasutada mitte vedelat kohupiima. Vedel kohupiim voolab laiali igale poole ja raske on kokku panna. Aga muidu väga hea magustoit, jäätist ka peale :)
Ly 25.apr 2012 17:02
Tegin aprikoosiga neid ja tulid ka head. võibolla veidi magusad. Hapuka õunaga vähem magusad.
runcis 28.sept 2011 10:35
Väga maitsvad
EiKommentaari 26.sept 2009 10:30
Oh tundub isuäratav kavatsen ise ka teha :) Liisa:A
punane sibul 01.jaan 2009 17:42
Väga head :Y Värskete õunte asemel kasutasin kompotiõunu. Super maitsvad, lihtne teha....soovitan ;)
anny77 11.sept 2008 08:21
tõeliselt head!
Triin 27.aug 2008 19:47
Super!
Kristina 05.mai 2008 15:31
Head on.
1