Peotoidud  » Jõulud

Kohupiima-aprikoosikook II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kohupiima-aprikoosikoogis on rohkelt mandleid. Suurest plaaditäiest jätkub ka suuremale perele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Sega jahu, küpsetuspulber, tuhksuhkur ja hakitud mandlid. Lisa toasoe või, muna ja munakollane. Sega ühtlaseks tainaks, keera kilesse ja hoia 1 tund külmas. Täidise valmistamiseks sega omavahel mandlid, munad, vanillsuhkur, suhkur, kohupiim ja kartulijahu. Rulli tainas laiali ja tõsta küpsetusplaadile, nii et ka servad oleksid kaetud. Puista põhjale kookoshelbeid. Vala peale täidis. Nõruta aprikoosipoolikud, lõika viiludeks ja aseta täidisele. Puista üle hakitud mandlitega. Küpseta 25 minutit. Lõika jahtunult ruutudeks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
carmuska 15.aug 2011 23:26
Kunagi väga ammu sai seda tehtud..ikkagi esimene küpsetatud kook oli, aga väga maitsev tuli :D isegi kutid tulid Haapsalust seda proovima :P
Kadri 01.juuli 2010 22:06
Väga maitsev viis teha aprikoosi kooki.
1