Peotoidud  » Jõulud

Kohupiima-ananassikook II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mahlane kohupiima-ananassikook sobib hästi lihavõttelauale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa muna. Sega omavahel jahu, kartulijahu, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja sool. Lisa kuivained võivahule. Lisa vesi ja sega tainas ühtlaseks. Määri tainas võitatud 24 cm läbimõõduga või pikliku vormi põhja ja äärtele. Sega nõrutatud ananassitükid, kohupiim, hapukoor, sidrunimahl, kartulijahu ja suhkur. Vala segu vormi ja küpseta 40 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
DKP 22.juuli 2008 20:09
Ka mina lisasin virsikutükke. Väga maitsev kook.
Angeles 24.märts 2008 09:10
Lisasin peale ananassitükkide ka virsiku- ja aprikoositükke. Väga maitsev.
1