Peotoidud  » Jõulud

Kohupiima-punasesõstrakook

Keskmine hinne: 1.83 Allikas: 100 rooga
Mahlane kohupiimakook on kevadiselt kollase ja mureda maisijahupõhjaga. Sama kooki võid valmistada ka nisujahust.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta toasoe või ja suhkur, lisa muna ja vahusta. Sega omavahel maisijahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa võivahule ning sega ühtlaseks. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Sega kohupiim, munad, suhkur, vanillsuhkur ja punased sõstrad. Vala põhjale ning küpseta 30 minutit. Serveeri jahtunult. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
CH 18.veeb 2010 18:10
Imehea eriti veel Ricottaga :)
Moskamia 10.aug 2009 15:33
Väga hea ja lihtne teha. Eriti maitsvaks teeb koogi maisijahust põhi.
supersonic 15.mai 2009 15:58
tegin ka, maisijahu asemel tavalist nisujahu, ja kohupiima asemel panin samuti pooleks riccotat ja hapukoort ! väga väga hea
linda8 12.veeb 2009 17:17
mina tegin speltajahuga ja jäi väga maitsev:Y teinekord teeks kohupiima kihi ainult paksema!
Jutsukene 22.aug 2008 09:30
kohupiima asemel panin pooleks riccotat ja hapukoort - väga, väga maitsev
kats 02.aug 2008 15:11
Tõesti hea, küpses korralikult, võib-olla lisaks täidisele veidi suhkrut veel, sõstrad ju ikkagi hapud marjad.
kentaur 21.juuli 2008 19:06
maisijahupõhi on ilus kollane kuid minu jaoks jäi põhi võrreldes kattega liiga paks, nii et järgmine kord teeksin õhema põhja. muiud üsna hea
astel1 23.märts 2008 14:59
väga hea!
1