Peotoidud  » Jõulud

Sidruni-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Pikantset sidruni-kohupiimakooki on lihtsam lahti lõigata, kui hoiad seda kuni serveerimiseni külmikus.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Vahusta pehme või ja suhkur. Lisa muna ja omavahel segatud jahu, sool ning küpsetuspulber. Määri tainas võitatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele. Pane täidise valmistamise ajaks külmikusse. Kuumuta ahi 175°C-ni. Sega kogupiim, toorjuust ja hapukoor. Lisa munad, sidrunikoor ja -mahl. Klopi juurde suhkur, vanillsuhkur ja kartulijahu. Lõpuks sega juurde vahustatud koor. Vala täidis vormi ning küpseta 1 tund. Jahuta ja hoia kuni serveerimiseni külmikus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kadri 29.märts 2013 21:16
pole just suurem asi kypsetaja ja pean tunnistama, et ei saanud koogi tegemisega hakkama. Kook oli ahjus 2 h ja seest täitsa toores. Ei tea mis valesti tegin. :(
silja 11.märts 2013 17:21
Super hea!!!!
Hindaja 22.juuni 2012 19:31
VÄGA hea tuli ! :) Jätsin sidrunikoore panemata ja ühe muna panin ka vähem. Koogile tegin maasika moosi ka peale ja siis oli lihtsalt super.
annoona 09.okt 2011 10:05
Meie perele maitses väga.Tõesti söödi kiiresti otsa.Lapsed arvasid,et võiks uuesti teha.Super hea sidrunimaitseline.
Mia 30.juuli 2010 21:45
Väga maitsev!
Anni 06.apr 2010 18:43
Kook sai kiiresti otsa, kõik sööjad kiitsid. Ainult tuleb ettevaatlik olla, et liiga palju sidrunimahla ei paneks. Ükskord tegin selle vea ja siis tuli selline konsentraadi maitse juurde:)
Kirsike 03.apr 2010 13:44
Asendasin toorjuustu teise paki kohupiimaga aga hoolimata sellest tuli super hea,ka lapsed söid ja kiitsid.
Torukoonu 07.mai 2009 11:26
Kergelt magus ja mõnusalt sidrunine. Eriti hea, kui katta värskete maasikatega. :Y
1