Peotoidud  » Jõulud

Mandlikattega ananassi-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Ananassimaitseline kohupiimakook valmib kerge vaevaga.
Vahusta toasoe või suhkurga. Lisa muna ja eelnevalt omavahel segatud kuivained. Sega tainas ühtlaseks ning kata sellega 26 cm läbimõõduga vormi põhi ja ääred. Laota põhjale nõrutatud ananassitükid. Sega muud täidiseained ja vala ananassitükkidele. Puista peale mandlilaastud. Küpseta ahjus 200°C juures 40 minutit. Serveeri jahtununa, soovitatavalt isegi järgmisel päeval. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 01.sept 2012 09:22
Tuli päris hea tavaline kohupiimakook. Suhkrut ma täidisesse üldse ei pannudki, kohupiim, ananass ja vaniljesuhkur andsid niigi magusat. Õhulisemaks teeb, kui täidist mikserdada, mitte segada.
Mari87 09.nov 2011 19:33
1/3 nisujahust asendasin kaerahelvestega ja mandleid ei pannud peale. Pildi peal tundub selline õhuline/kreemjas kohupiim, tegelikult tavaline kohupiimakook. Lisaks ananassile võiks veel mingit särtsu sisse panna. Punaseid sõstraid ehk? Aga muidu oli hea. Sööjatele meeldis ka. :)
Kiisu 07.nov 2011 11:44
Ma teen pärmitaigent, kus osa jahu on kaerahelvestega asendatud. Toimib suurepäraaselt. Võib ju proovida.
Mari87 06.nov 2011 22:28
Kui asendada pool jahu kogusest kaerahelvestega, kas siis see tainas toimiks ka? Mõtlen, et see teeks kooki huvitavamaks.
Elis 25.veeb 2010 21:22
Suurepärane kook, mahe ja samas väga hea.Super
trutsu 20.apr 2007 20:09
olen teinud,väga hea kook.
1