Peotoidud  » Jõulud

Rosoljesuupisted

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Nende suupistete võlu seisneb imeõhukeseks lõigatud rosinaleivaviiludes, mis on väheses õlis kuumal pannil krõbedaks praetud.
Kogus: 1 portsjon
Imeväikesteks kuubikuteks hakitud rosolje ja leiva kooslus on lihtsalt täiuslik ja samas nii jõululik!
Kui kasutad tooreid peete, siis keeda need ja porgandid koos juurte ning otstega pehmeks.
Jahuta, koori ja haki väikesteks kuubikuteks. Koori õun ja sibul ning tükelda väikesteks kuubikuteks. Haki ka kurk ja marineeritud või soolaheeringas.
Sega omavahel hapukoor, majonees ning sinep. Maitsesta soola ja musta pipraga ning vala salatiainetele. Sega ühtlaseks.
Lõika leib õhukesteks viiludeks. Eemalda koorikud ja poolita viilud diagonaali pidi. Prae väheses õlis mõlemalt poolt krõbedaks ning tõsta küpsetuspaberile nõrguma.
Aseta serveerimisalusele leivad ja kata rosoljega.
NÕUANNE
Väldi valmisviilutatud leiba!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa