Peotoidud  » Jõulud

Köögiviljatarrend

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Pilkupüüdev tarrend, kuhu võid laduda kõike, mida süda ihkab! Pisut valget veini lisab pidulikkust ja annab põneva maitsenüansi. Sobib serveerimiseks nii eelroana kui ka peatoidu kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta puljong keemiseni.
Keeda brokoliõisikuid 3 minutit puljongis. Tõsta brokoli puljongist välja ja aseta külma veega loputatud väiksematesse või ühte suuremasse metallvormi.
Lisa puljongile vein.
Pane želatiinilehed külma vette 5 minutiks pehmenema. Pigista kuivaks ning lahusta kuumas puljongis.
Aseta vormidesse tomatisektorid ja külmunud herned. Vala peale puljong ning lase külmkapis tarretuda vähemalt 5 tundi kuni üleöö.
Kasta vormid korraks kuuma vette ja kummuta serveerimisalusele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
stellablue 25.dets 2011 02:44
ei olnud eriti hea..
1