Peotoidud  » Jõulud

Mandlid šokolaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: M. Suitsu, L. Virkus
Lihtne ja mõnus maius.
Kogus: 1 portsjon
Lõika mandlid lõikelaual suure kokanoaga tükikesteks. Sega tuhksuhkruga ja laota ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Rösti 200° juures kuldkollaseks. Sulata šokolaad ning sega kuumade röstitud mandlitükkidega. Jaga segu väikestesse vormidesse ja lase tarduda.

Kogusest valmib 30 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 06.dets 2011 08:57
Just, siin ei ole tehnoloogilises mõttes tõesti vahet, kas kasutada tumedat või valget ?okolaadi.
Mari87 05.dets 2011 23:03
Loogikaga võttes, siis peaks ikka olema. Lihtsalt maitse oleks väga teine.
Merit 05.dets 2011 16:55
Tahaksin küsida , et huvitav , kas neid on võimalik teha ka valge ?okolaadiga? Äkki keegi saaks vastata , sest jõulud juba ukse ees ning mul on plaan see väikese võrkkotiga kingituseks teha(loodan et see katki ei lähe) :)
S, 21.dets 2010 14:06
Kusjuures ma arvan, et nad võivad olla nö"päris rammusad", kuna mandlil on ju üsna tugev, omapärane maitse. Neid võiks teha küll peale praadi, kuid mitte palju! :) Samas.. minu isa sööb selliseid asju nii 10 tk korraga...
Kadri 05.dets 2010 12:13
mul on siuke küsimus , et kui neid jõuludeks teha .. kas keegi neid pärast suurt praadi ja kogu seda toiduvirna , mis juba sisse pugitud jaksab veel süüa ka .. keegi võiks mulle väikse vastuse anda, kas need on liiga magusad , või liiga rammusad .. või täpselt parajad?
Helena / Ts2ku 11.veeb 2010 20:50
Täitsa head tulid välja :)
Liia 22.dets 2009 11:21
Tundub päris hea :A
1