Peotoidud  » Jõulud

Toorjuustukook brie juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Eva Palu
Kodune kook, millele annavad maitset soolakas brie juust ning vaarikad.
Kogus: 1 portsjon
Koori brie juust noaga. Pane potti toorjuust ja tükeldatud brie juust. Tõsta kuumaveevanni kohale ja sega, kuniks mass on ühtlane. Lisa juurde suhkur, ühekaupa segades munad ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Kõige lõpus lisa vaarikad. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mõngeldis 22.veeb 2011 19:15
"Ei liha, ei kala" :P selline veider kook. Ootasin suurt maitseelamust, kuid seda ei tulnud, samas otseselt halb ka kook ei olnud. Mõnikord soolase ja magusa kombinatsioon on väga mõnus, selle koogi puhul see eriti ei toiminud, lisaks polnud üldse aru saada peale küpsetamist, et tegemist on valdavalt toorjuustust koosneva koogiga. Isiklikult seda kooki rohkem ei küpseta.
Mariloll 14.nov 2010 22:15
Kook on maitsev, juustune, tegin fariinsuhkruga, sestap ilus karamellivärvi. Marjade maitse on teeb mahlaseks. Brie juustu tükkide massiks segamine oli aegavõttev, mõtlen, et ilmselt nad võiksid ka suuremate tükkidena olla. Tegin isale ja meheisale kummagile koogi, ja väga sobiv koogipäev oli. :)
1