Peotoidud  » Jõulud

Röstitud sealiha tšilli ja rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Röstimiseks sobib kasutada peekonit, seaküljetükki, searibi või ka tervet seakaelakarbonaadi. Maitsestada võib lihtsalt soola ja pipraga ning glasuurida sinepiga.
Kogus: 1 portsjon
Ruudusta liha pekikiht terava noaga.
Peenesta uhmris sool, rosmariin ja nelk.
Purusta hakitud sibul ja küüslauk blenderis. Lisa 1 sl õli ja tomatipasta ning sega läbi. Lisa purustatud sool. rosmariin ja nelk.
Hõõru saadud maitseainesegu lihale.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Kasuta panniresti, et rasv saaks sinna valguda.
Sega mesi ja 1 sl õli. Pintselda liha mee-õliseguga ja küpseta veel 20 minutit, kuni liha on pruunistunud.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
.............................. 19.dets 2010 16:04
:D:DF:D:D:D:D:D:D:D:-
D:D:D:D!
.............................. 19.dets 2010 16:04
:D:D:D:D näääääääääääämmmmmm-
mm
mis teete ehki yo meen sitaks 05.dets 2010 19:33
nii kohe suust tilgub vett:P nämm
plix 05.dets 2010 13:54
mine nohh.. kõht läks tühjaks :D
anüümne 02.dets 2010 10:20
niiii nämma mmmmmmmmmmmmmmm-
m:):):D:D:P:P:H:H:Y:Y:Y
1